För privatpersoner

 

Coach Tony Blauer har skapat ett självförsvarssystem som är lätt att lära sig. Personal Defense Readiness (PDR) är den civila versionen av S.P.E.A.R Systemet som bygger på samma grund som de Polisiära och Militära utbildningsversionerna. Med kroppens reflexer och hjärnans fantastiska förmågor tar vi dig igenom våra kurser.

Det vi gör har inget ursprung i någon kampsport, S.P.E.A.R är helt utvecklat med utgångspunkt från människans nedärvda försvarsmekanismer i kombination med kroppens starkaste positioner och verktyg för att hantera stress och rädsla. Vi lägger stort fokus på “våldets blueprint” och hur verkliga våldsscenarier ser ut på ett sätt som är unikt för S.P.E.A.R.

En intränad medvetenhet ger den uppmärksamhet du behöver för att bättre kunna undvika våld. Med stöd av evidensbaserade övningar och metoder ger kursen dig helt nya insikter i vad självförsvar innebär. Våra kurser är till för alla oavsett vad du har för tidigare kunskaper. Tränar du redan självförsvar inom någon kampsport, KravMaga eller inte har några kunskaper alls, så finns det alltid värden att plocka upp från S.P.E.A.R för alla.

Alla kan lära sig, alla kan känna ökad trygghet. Vill du hellre ha ett privat upplägg än att gå på någon av våra öppna kurser så ordnar vi det, kontakta oss så hittar vi ett upplägg som passar er. Du kan vara själv, med en vän eller ett kompisgäng.

Välkomna