DSC00512.jpg

Vi tyckte företagsnamnet Gaupa Awareness passar vår verksamhet bra. Gaupa är det Jämtländska ordet för Lodjur (Lynx) och har ett språk och dialekthistoriskt ursprung i både Norskan och Isländskan. En Gaupa är ju som bekant extremt medveten och vaksam på sin omgivning och utsätter sig aldrig för risker som kan innebära skador eller värre. En Gaupas medvetenhet (awareness) påminner mycket om det självförsvarssystem vi arbetar med. S.P.E.A.R PDR bygger till sin största del på just situationsmedvetenhet och förhöjd förmåga att identifiera och undvika.

Många av oss människor lever i en immunitetsillusion där vi tror att inget kan hända oss, den illusionen är kanske den största risken vi tar. Istället menar vi att vi behöver acceptera att det kan hända oss, vi behöver förstå konsekvenserna och vi behöver ta ett eget personligt ansvar för att förebygga det vi kan förebygga. Den acceptansen och medvetenheten hjälper oss att förstå hur vi på ett bra sätt kan bedöma risker och ta ansvar för att öka vår egen säkerhet och trygghet.

Välkommen på en av våra kurser

Namnl%C3%B6s2.jpg

“You never know how much you can do, until you try to do more than you can.”

- Coach Tony Blauer

Mer om oss

Vi är är stolta över förtroendet att få representera Blauer Tactical Systems i Sverige & Svenska HLR Rådet. Här är några av våra certifieringar , kurser och utbildningar vi anser är relevanta för våra kunder

Personlig säkerhet, scenario & självförsvars Instruktör

Blauer Tactical System PDR

Blauer Tactical System Ballistic Micro Fight (BMF)

(UK - USA)

Vuxen HLR instruktörer enligt HRL rådets riktlinjer 2016

(HLR-Konsulterna, Stockholm)

Sjukvårdare, Försvarsmakten

(K4 - Swedint - P10 - AJB / 145:e HVUND samt Försvarsutbildarna)

Undersköterska

(Klinisk fysiologi Region Jämtland Härjedalen)

Svensk & internationell utbildning i affärs & partnerstrategi, presentations teknik & pedagogik

(CA Technoligies Inc “USA” - BMC “Irland” - Microsoft Inc- “USA” - Oblix Inc “UK”- ServiceNow Inc “USA” - NetPro Inc “USA/Kanada”- NetAssist AB “Sverige” - Advania AB “Sverige”)

Erfarenheter

Vi är bra på att spegla våra egna erfarenheter i våra kurser, vi delar gärna med oss och är öppna när vi ser individuella värden för våra kursdeltagare, det har visat sig vara mycket uppskattat. Många av våra erfarenheter bottnar i möten med andra människor i sina livssituationer.

Utlandstjänster Försvarsmakten

(91L - 96L - BA01 och BA06)

Flerårig erfarenhet inom klinisk fysiologi

(Region Jämtland Härjedalen)

Förbundskapten / Coach Svenska damlandslaget UV Rugby 2011-2015

(VM Silver 2011 / NM Brons 2012 / NM Guld 2014 och VM 4:a 2015)

Tonårsföräldrar

(inte att underskatta, 13- 15 och 17 år)